دبیر علمی سومین دوره جشنواره «داستان فتنه» با اشاره به استقبال بینظیر نویسندگان خارجی از سومین دوره این جشنواره، از برگزاری اختتامیه آن طی روز 15 اردیبهشت در ورامین خبر داد.
محمدحسن ابوحمزه، دبير علمی سومين دوره جشنواره «داستان فتنه» در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) گفت: اختتاميه سومين دوره اين جشنواره روز 15 ارديبهشتماه در آستان مقدس امامزاده جعفر(ع) واقع در پيشوای ورامين برگزار میشود.
وی با اشاره به اينكه اين جشنواره در دو بخش داخلی و بينالمللی برگزار میشود، عنوان كرد: بخش بينالملل اين جشنواره دارای نمود خوبی بوده است. داستانهای خارجی بيشتر از كشورهای عربی ارسال شده و كار ترجمه اين آثار ما را وادار كرد كه زمان اختتاميه جشنواره را به تعويق بيندازيم و در اين مدت آثار را ترجمه كرديم.
ابوحمزه با اشاره به استقبال شركتكنندگان خارجی از اين جشنواره، اضافه كرد: نويسندگان سرشناسی از كشورهای ديگر در اين جشنواره شركت كردند كه بيشتر آنها از مصر، عراق، الجزاير و ... بودند و كارهای انقلابی بسياری را فرستادند. همچنين عربزبانانی كه در كشورهای ديگر پراكنده بودند نيز آثار خود را به اين جشنواره ارسال كردند.
دبير علمی سومين دوره جشنواره «داستان فتنه» درباره آثار ارسال شده به دبيرخانه اين جشنواره گفت: از نويسندگان ايرانی حدود 150 داستان كوتاه و داستانك ارسال شده است و در بخش بينالملل نيز بيش از 500 اثر ارسال شد و به علت اطلاعرسانی ناقص، مخاطبان خارجی در تمام قالبها اثر ارسال كردهاند كه به 150 اثر ارسال شده در حوزه داستانك و داستان كوتاه ترتيب اثر خواهيم داد.
وی عنوان كرد: برخی كانونهای ادبی و انجمنها نيز آثار خود را در اختيار ما قرار دادند كه فرصت مشاهده آن را نداشتيم و به آنها مراجعهای نشد. جوايز به دو قسمت بينالملل و داخلی تقسيم میشود و لوح تقدير به اضافه تنديس و همچنين مبلغی وجه نقد، به برگزيدگان اهداء خواهد شد كه هنوز ميزان آن مشخص نيست.
وی در پايان به انتشار كتابی از آثار برگزيده به زبان فارسی و عربی اشاره كرد و افزود: يك اثر عربی و يك اثر فارسی ارائه میكنيم و اگر فرصت داشته باشيم، همه آثار را به زبان عربی و فارسی در يك اثر مشترك به چاپ میرسانيم.