سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور از فراخوان بخش مقالهنویسی پنجمین «جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجویان ایران» با موضوع «حیات عقلی و معنوی در تمدن نوین اسلامی» تا 15 دیماه خبر داد.
حميدرضا يونسی، سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان فعاليتهای قرآنی دانشگاهيان كشور در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا)، از اعلام فراخوان بخش مقالهنويسی پنجمين «جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان ايران» با موضوع «حيات عقلی و معنوی در تمدن نوين اسلامی» از سوی معاونت آموزش و پژوهش سازمان فعاليتهای قرآنی دانشگاهيان كشور خبر داد.
وی با اشاره به محورهای پيشنهادی، اظهار كرد: پژوهشگران و صاحبنظران میتوانند مقالات خود را در چهار محور اصلی «چگونگی نيل به سوی جامعه انديشهورز در تمدن نوين اسلامی»، «جايگاه علم و معنويت در تمدن نوين اسلامی»، «نقش متقابل مردم و حكومت در اعتلای تمدن نوين اسلامی» و «راههای تحقق الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت» تا 15 دیماه سال جاری به دبيرخانه اين همايش ارسال كنند.
يونسی ادامه داد: از ديگر موضوعات اين فراخوان میتوان به چگونگی نيل به سوی جامعه انديشهورز در تمدن نوين اسلامی، با محوريت موضوعات فرعی الگوی سبك زندگی در تمدن نوين اسلامی، آسيبشناسی رفاه در زندگی مطلوب و نقش آن در تمدن نوين اسلامی، تأثير و تأثر خانواده و جامعه در قوام تمدن نوين اسلامی و نقش جامعه ايرانی در شكلگيری تمدن نوين اسلامی اشاره كرد.
وی با اشاره به محور جايگاه علم و معنويت در تمدن نوين اسلامی، افزود: معنای علم و پيشرفت در تمدن نوين اسلامی، جايگاه تعليم و تربيت در تمدن نوين اسلامی و تأثير معنويت در شكوفائی تمدن نوين اسلامی عناوين فرعی در نظر گرفته شده ذيل محور جايگاه علم و معنويت در تمدن نوين اسلامی هستند.
وی همچنين خاطرنشان كرد: در محور نقش متقابل مردم و حكومت در اعتلای تمدن نوين اسلامی نيز موضوعات حدود و ثغور آزادی و استقلال در تمدن نوين اسلامی، نظريه عدالت و روشهای كاربردی آن در تمدن نوين اسلامی، نقش امنيت در انسجام تمدن نوين اسلامی و جايگاه عزت ملی و تفاوت آن با ملیگرائی در تمدن نوين اسلامی، تعيين شده است.
بر اساس اين گزارش، ذيل محور راههای تحقق الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت نيز سه موضوع فرعی طرح شده است و پژوهشگران میتوانند مقالات خود را در اين سه مضوع يعنی گفتمانسازی الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت، نقش استعدادهای جوان در الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت و تأثير تفكر و معنويت در الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت به بخش مقالهنويسی جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان ايران ارسال كنند.
پژوهشگران علاقهمند به شركت در اين بخش از جشنواره میتوانند با مراجعه به پايگاه اينترنتی Quran.ir اقدام به ثبت نام و ارسال مقاله خود نمايند.
يادآور میشود، مقالاتی كه در اين جشنواره برگزيده میشوند، حائز رتبه علمی ـ پژوهشی خواهند بود و در فصلنامههای علمی ـ پژوهشی به چاپ خواهند رسيد.
جهت ارسال آثار خود از اين لينك استفاده كنيد!