آییننامه شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر حوزوی، مصوب شورای عالی حوزههای علمیه، به مدیران و معاونان مدیریتهای استانی حوزه ابلاغ شد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، شرح وظایف دفتر امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه و دستورالعملهای احراز نخبگی و استعداد برتر، در هماندیشی مدیران و معاونان مدیریتهای استانی و مدیران مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزوی که امروز در دو نوبت صبح و عصر در مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار شد، به مدیریت های استانی حوزه ابلاغ گردید.
در این هم اندیشی، مفاد آییننامه از سوی مدیران و معاونان استانی حوزه مورد بررسی قرار گرفت و حجتالاسلام مجتبی زارعی، قائممقام مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر به ابهامات مطرحشده پاسخ داد.
حجتالاسلام زارعی، هدف از شکلگیری مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه را تمرکز سیاستگذاریها در حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر در عرصههای اخلاق و تربیت، آموزش، پژوهش، تبلیغ و امور فرهنگی و مدیریتی عنوان کرد.
وی ادامه داد: نخبه حوزوی به فرد برجسته و کارآمدی اطلاق می شود که اثرگذاری وی در تربیت، آموزش، تولید و گسترش علوم اسلامی و انسانی، تبلیغ، فناوری، فرهنگ و مدیریت محسوس باشد و هوش، خلاقیت، کارآفرینی و نبوغ فکری وی موجب سرعت بخشیدن به رشد و توسعه علمی و رشد فضائل اخلاقی جامعه گردد.
قائممقام مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه تأکید کرد: احراز نخبگی بر اساس شرایط عمومی و اختصاصی نخبگی انجام میشود که دستورالعمل آن برای مدیران مراکز استانی حوزه ابلاغ شده است و مسئولیت شناسایی اولیه و معرفی نامزدهای نخبگی در هر استان بر عهده مدیریت حوزه استان میباشد، ولی احراز و انتخاب نهایی نخبگان بر عهده مرکز مدیریت حوزههای علمیه میباشد.
حجتالاسلام زارعی یادآور شد: نخبگان و استعدادهای برتر حوزه پس از شناسایی، مورد حمایتهای خاص قرار میگیرند تا بتوانند راه کمال و پیشرفت را به راحتی بپیمایند.
وی افزود: مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه وظیفه دارد در راستای رشد نخبگان و نخبهپروری با معاونتهای آموزشی و پژوهشی حوزه همکاری داشته باشد.