دبیر همایش بینالمللی دکترین مهدویت در نشستی خبری از تجلیل پژوهشگران و نویسندگان برتر مهدوی در قالب طرح «مهدییاوران» برتر خبر داد و گفت: مقالههای علمی این همایش همانند سالهای گذشته در قالب کتاب ارایه خواهند شد.-
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، سیدمسعود پورسیدآقایی، دبیر همایش بینالمللی دکترین مهدویت با بیان اینکه از پژوهشگران و نویسندگان برتر مهدوی در قالب طرح «مهدییاوران» برتر تجلیل میشود، در تشریح این طرح گفت: در این بخش از 34 نفر از مهدییاوران در حوزههای گوناگون هنر، پژوهش، کتاب، مقاله، یاور نائبمهدی بودن و نبرد حق علیه باطل از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و آیتالله مهدوی کنی قدردانی خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین پورسیدآقایی با بیان اینکه مقالههایی از 18 کشور جهان در این همایش شرکت خواهند داشت، گفت: تاکنون 280 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که از این میان 80 مقاله از کشورهای خارجی ارسال شده است.
وی افزود: مقالههای این همایش همانند سالهای پیشین در قالب کتاب ارایه خواهند شد. این مقالهها همواره از اعتبار بالایی برخوردار بودهاند به طوری که بهعنوان مرجع و منابع راهبردی مورد استفاده قرار میگیرند.
دبیر همایش بینالمللی دکترین مهدویت ادامه داد: مراسم افتتاحیه این همایش با سخنرانی سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی و آیتالله حایری شیرازی نماینده ولی فقیه همراه خواهد بود. این همایش با توجه به اینکه از زاویه بینادیانی به موضوع مهدویت مینگرد، اهمیت بالایی دارد.
وی در ادامه به سابقه برگزاری این همایش در ده سال گذشته اشاره کرد و گفت: همایش امسال به توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر «اثبات مهدویت دشوار نیست مهم این است که با زبان هنری به این موضوع پرداخته شود.» با عنوان «هنر زمینهساز، راهبردها و راهکارها» برگزار میشود. در این راستا، با توجه به اینکه شناخت از هنر دینی اندک است، نیاز به بازتعریف «هنر زمینهساز» احساس میشد. بر همین اساس نشستهای مختلفی با اصحاب هنر و حوزه علمیه و مراکز پژوهشی برگزار کردیم. منظور از «هنر زمینهساز» هنری است که به زمینهساز ظهور در جامعه میپردازد. این حوزه هنر، کاربرد فراوان و آثار بیبدیلی دارد که از دغدغههای مقام معظم رهبری نیز هست.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی، معاون بینالملل مدیریت حوزههای علمیه نیز در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه نمیتوان موضوع بیداری اسلامی را از مهدویت جدا دانست گفت: با توجه به این امر، در بخش دیگری از این همایش دو روزه به موضوع بیداری اسلامی پرداخته خواهد شد و بیداری اسلامی از سه جنبه «نگرشها و رویکردها»، «فرصتها» و «تهدیدها» مقالاتی که به رابطه بین مهدویت و بیداری اسلامی پرداختهاند ارایه خواهند شد.