دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه از تدوین سند چشمانداز همکاری این دو نهاد علمی و تربیتی، در آیندهای نزدیک خبر داد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی ملکی، عصر امروز در دومین نشست فصلی ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه، تعامل این دو نهاد را عمل نمودن به مطالبات مقام معظم رهبری دانست.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری درباره تعامل حوزه و آموزش و پرورش، گفت: در سال های اخیر، در پرتو رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، حوزه علمیه ورود به فعالیت علمی و فرهنگی در آموزش و پرورش را، در دستور کار خود قرار داده که با اهتمام مسئولان دو نهاد، گامهای خوبی در این راستا برداشته شده است.
دبیر ستاد همکاری آموزش و پرورش و حوزه با اشاره به وجود برنامههای بلندمدت، میان مدت و کوتاهمدت در این ستاد، ادامه داد: تربیت مبلغین برای ورود به واحدهای آموزشی، به صورت تخصصی و برگزاری دورههای آموزشی برای آنان، از جمله برنامههای پیشرو میباشد.
وی افزود: در زمینه تأمین منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش نیز، جلساتی با دانشگاه فرهنگیان برگزار شده که بر اساس سند تحول نظام آموزشی و اساسنامه این دانشگاه، ظرفیت گستردهای برای همکاری دو سویه در نظر گرفته شده است.
حجتالاسلام والمسلمین ملکی با اشاره به وجود 53 برنامه در سند تحول برای همکاری این دو نهاد، گفت: در اساسنامه دانشگاه فرهنگیان نسبت به استفاده از ظرفیت حوزه تاکید شده است.
وی همچنین با اشاره به تدوین چشمانداز ستاد همکاریهای وزارت آموزش و پرورش و حوزههای علمیه در آیندهای نزدیک، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، تدوین چشم انداز همکاریها، در دستور کار قرار گرفته و تثبیت جایگاه دبیرخانه ستاد نیز با جدیت دنبال شده است.
دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه این اقدام را در راستای تسریع بهره برداری از همکاریهای این دو نهاد برشمرد و گفت: از دیگر اقداماتی که در راستای استفاده از ظرفیت حوزه در آموزش و پرورش صورت گرفته، نیازسنجی از معاونتهای مختلف وزارت آموزش و پرورش بود که این نیازها تدوین و در اختیار مدیریت و معاونتهای حوزه قرار گرفت.