کارگاه انس با قرآن در همایش هم افزایی و دانش افزایی معاونین تهذیب حوزه های علمیه شمال و شمال غرب کشور برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، کارگاه انس با قرآن، در دومین همایش هم افزایی و دانش افزایی معاونین تهذیب حوزه های علمیه شمال و شمال غرب کشور در مرکز رفاهی آموزشی شهر ساری برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سیدعباس مهندسی در این کارگاه، با اشاره به اینکه هر مدرسه علمیه یک اسوه می خواهد، تصریح کرد: طلبه باید در فضای مدرسه مدیر و معاونان و اساتید را قرآنی بداند، تا در این عرصه قدم بگذارد.
وی با تاکید بر اینکه اساتید حوزه علمیه روزی یک جز قرآن را قرائت کنند، گفت: متاسفانه درصد قرائت قرآن در بین طلبه های حوزه های علمیه در سطح پایینی است.
حجت الاسلام والمسلمین مهندسی تاکید کرد: حرکتی که از حوزه علمیه انتظار می رود، قابل قبول نیست.
این استاد حوزه علمیه همچنین عنوان کرد: بسیاری از طلبه های حوزه علمیه عظمت قرآن را نمی دانند و اساتید حوزه علمیه وظیفه دارند عظمت و حلاوت قرآن را به طلبه بچشانند.
این حافظ کل قرآن کریم تاکید کرد: یکی از بزرگ ترین خدماتی که اساتید و معاونان تهذیب حوزه های علمیه می توانند انجام دهند این است که برنامه های قرآنی حوزه را جدیتر بگیرند.
وی ادامه داد: قرائت صحیح قرآن برای طلاب قدم اول است، در مرحله بعدی باید طلاب را به حفظ آیات قرآن تشویق کرد، نپرداختن به حفظ قرآن در حوزه های علمیه یک نقیصه است.
حجت الاسلام والمسلمین مهندسی، جذب اساتید خوب قرآنی در مدارس علمیه، دلسرد نشدن، برگزاری جلسات معاونان تهذیب مدارس علمیه با اساتید، فضاسازی قرآنی در مدرسه و انس با طلبه ها را از راهکاری جذب طلاب به سمت قرائت و حفظ قرآن کریم برشمرد.