مسؤول ستاد برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت آیتالله فاضل لنکرانی از برگزاری هفتمین سالگرد ارتحال این مرجع تقلید فقید در 14 فروردین 93 در قم خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام سید جواد نور موسوی مسؤول ستاد برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت آیتالله فاضل لنکرانی امروز در نشست خبری، گفت: حضرت آیتالله فاضل لنکرانی یک شخصیت تمام عیار در همه ابعاد بود.
وی با بیان این که حضرت آیتالله فاضل لنکرانی در اعلام مرجعیت امام خمینی(ره) نقش اساسی داشت، ابراز کرد: در سال 42 و زمانی که حکم اعدام امام خمینی(ره) اعلام شد گروهی از مدرسین حوزه علمیه که در رأس آنها حضرت آیتالله فاضل لنکرانی قرار داشت با امضای طوماری مرجعیت امام را اعلام کردند.
مسؤول ستاد برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت آیتالله فاضل لنکرانی ادامه داد: حضرت آیتالله فاضل لنکرانی امام خمینی(ره) را اعلم میدانست و توجه ویژهای به شخصیت ایشان داشت در حالی که برخی امام را تنها به عنوان یک شخصیت سیاسی جلوه میدادند.
حجتالاسلام نور موسوی خاطرنشان کرد: حضرت آیتالله فاضل لنکرانی تفصیل الشریعه فی شرح تحریر الوسیله امام خمینی(ره) را در 28 جلد به رشته تحریر در آورد و با این اقدام خود سعی کرد تا وجهه علمی امام خمینی(ره) را به همگان نشان دهد.
مسؤول امور بین الملل مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) ادامه داد: این کتاب در جهان اسلام از جایگاه ویژهای برخوردار است و از آن به عنوان یک منبع و مرجع استفاده میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه 30 درصد از مراحل احداث مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در زمان مرحوم حضرت آیتالله فاضل لنکرانی و بقیه در زمان فرزند ایشان آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی ساخته شد، افزود: مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) 14 سال در زمینه فقه و اصول، 10 سال در زمینه کلام و 4 سال در زمینه تفسیر تخصصی قرآن در حال فعالیت است.
مسؤول ستاد برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت آیتالله فاضل لنکرانی با بیان این که مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در تهران و مشهد و در کشورهای انگلستان، سوریه، مالزی و افغانستان نیز شعبه دارد، گفت: بنا به گفته علمای افغانستان بهترین مرکز فقهی از نظر علمی در کابل، مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) است.
حجتالاسلام نور موسوی با تأکید بر اینکه مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در بحث آموزش و پژوهش فعالیت چشمگیری دارد، افزود: این مرکز پاسخگوی شبهات و نیازهای علمی دنیا است.
مسؤول امور بین الملل مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان اینکه جلسات متعدد علمی و به درخواست سازمان ملل و یونسکو در این مرکز برگزار شده است، ابراز کرد: هفتاد نشست علمی تخصصی در این مرکز انجام شده که تمامی این نشستها مورد نیاز جامعه و در جهت پاسخگویی به نیازهای روز برگزار شده است.
حجتالاسلام نور موسوی افزود: نشستهای علمی مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در پنج جلد به چاپ رسیده و در مراسم ارتحال حضرت آیتالله فاضل لنکرانی رونمایی خواهد شد.
وی در ادامه از برگزاری مراسم بزرگداشت مرحوم حضرت آیتالله فاضل لنکرانی با حضور شخصیتهای کشوری، علمی و مراجع تقلید خبر داد و گفت: مراسم هفتمین سالگرد ارتحال حضرت آیتالله فاضل لنکرانی پنج شنبه 14 فروردین ماه بعد از نماز مغرب و عشاء و با سخنرانی حجتالاسلام صالحی خوانساری در مسجد اعظم قم برگزار میشود.
مسؤول ستاد برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت آیتالله فاضل لنکرانی با بیان اینکه پیش بینی میشود 20 هزار مراسم بزرگداشت در سطح کشور برگزار شود، اظهار کرد: 86 مراسم یادبود به صورت خودجوش نیز در کشورهای مختلف برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام نور موسوی از پخش 18 برنامه تلویزیونی با عنوان کلام فاضل خبر داد و گفت: تفسیر نهج البلاغه و شرح خطبه همام حضرت آیتالله فاضل لنکرانی در هفده روز از رادیو معارف پخش خواهد شد.
مسؤول امور بین الملل مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) ادامه داد: با همکاریهای صورت گرفته با مرکز مدیریت حوزه علمیه نیز مراسم یادبود حضرت آیتالله فاضل لنکرانی در مدارس علمیه برپا خواهد بود.
وی افزود: در شب سالگرد ارتحال حضرت آیتالله فاضل لنکرانی کتابخانه المهدی(عج) رشت افتتاح میشود.
حجتالاسلام نور موسوی مرکز مدیریت حوزه علمیه، دفتر تبلیغات، سازمان تبلیغات، اداره اوقاف و امور خیریه، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) را از جمله نهادهای همکاری کننده با ستاد برگزاری هفتمین سالگرد ارتحال حضرت آیتالله فاضل لنکرانی ذکر کرد