به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام و المسلمین اللهرضا اکبری، مدیر دفتر تربیت اخلاقی معاونت تهذیب حوزههای علمیه، با بیان این که طرح "ضیافت ملکوت" برنامهای برای تبیین مهارتهای اخلاقی و قرآنی توسط اساتید برجسته اخلاقی است، اظهار داشت: یکی از اهداف اصلی برگزاری این دوره تابستانی امکان دسترسی طلاب به اساتید اخلاق در طول مدت دوره و دستیابی به تدابیری برای تداوم این ارتباط است.
وی افزود: در این دوره تلاش شده تا فضایی به وجود بیاید که طلاب لذت عبادت را با تمام وجود حس کنند؛ تا طبق فرمایش امام سجاد(ع) در مناجات خمس عشر که میفرماید «خدایا چه کسی لذت عبادت تو را حس چشیده است و برای آن جایگزینی طلب کرده است»، طلاب لذت عبادت را بچشند و دیگر هیچ جاذبهای آنها را نتواند از رسیدن به نور الهی دور کند.
مدیر دفتر تربیت اخلاقی معاونت تهذیب حوزههای علمیه با اشاره به شرکت طلاب 9 استان کشور در طرح "ضیافت ملکوت"، ادامه داد: این طرح زمینهای برای آشنایی طلاب با توانمندیهای یکدیگر و نیز تبادل اطلاعات و توانمندیهای آنها در زمینههای اخلاقی و دینی است.
حجتالاسلام والمسلمین اکبری خاطرنشان کرد: در طول اجرای این طرح در زنجان و اصفهان، دروس رسمی همچون اخلاق عبادی، خودشناسی برای خودسازی، آداب معاشرت و کنترل غرایض در نظر گرفته شده است؛ البته علاوه بر این دروس رسمی، اساتید اخلاقی حاضر در دوره آماده ارائه مشاورههای اخلاقی به طلاب هستند.
وی به برنامههای دیگر این دوره اشاره کرد و گفت: جزء خوانی، توسل به ائمه اطهار(ع)، پررنگ کردن ارزشهای معنوی مانند نماز شب از دیگر برنامههای این دوره است و از آنجا که این برنامه در ماه پر فضیلت رمضان اجرا میشود، فضای معنوی خاصی در اردوهای برگزاری این طرح حاکم میشود که امیدواریم دستاوردهای آن در طلاب نهادینه شود و در طول ایام سال هم تداوم داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین اکبری تأکید کرد: برای این که در کنار برنامههای سنگین و پربار اخلاقی دوره، تنوعی برای شرکت کنندگان ایجاد شود، برنامهای تدارک دیده شده است تا هر روز امکان ورزشهای متنوع همچون فوتبال، فوتسال، والیبال و پینگ پونگ فراهم برای طلاب باشد.
مدیر دفتر تربیت اخلاقی معاونت تهذیب حوزههای علمیه این دورهها با حضور100 طلبه در زنجان آغاز شده است، گفت: این دوره ها به 3 نوبت ده روزه، در مرکز تربیت معلم زنجان مخصوص استانهای اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، زنجان، قزوین، کردستان، گیلان و همدان تقسیم شده است.
مدیر دفتر تربیت اخلاقی معاونت تهذیب حوزههای علمیه اضافه کرد: طلاب شرکت کندده درطرح "ضیافت ملکوت" در زنجان در طول این دوره از محضر آیتالله علی سروی، استاد اخلاق و تفسیر در قالب کلاس تفسیر سوره حجرات با رویکرد اخلاقی، شرح ادعیه روزانه ماه مبارک رمضان، مشاوره اخلاقی و نماز جماعت بهرهند میشوند.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری خاطرنشان کرد: برگزاری دوره "ضیافت ملکوت" در اصفهان به دو قسمت 15 روزه تقسیم شده است و طلاب استانهای تهران، چهار محال بختیاری، فارس، قم، کرمانشاه، مرکزی و یزد در دوره اول 80 نفر و در دوره دوم 120 نفر در آن حضور دارند.
براساس گزارش معاونت تهذیب حوزه، وی در پایان گفت: امیدواریم این دوره تجربه شیرینی برای طلاب باشد تا توجه به مسائل اخلاقی که از تاکیدات مقام معظم رهبری است و برگزاری دورههای این چنینی در استانها و شهرستانها هم پیگیری شود.