8000 عنوان منبع علوم اسلامی با امکان جستجوی پیشرفته

تاریخ خبر:
1391/05/10 10:18
اخبار اعضای پایگاه http://mobaleghan.com
منابع کتابخانه دیجیتالی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی و پایگاه اطلاع‌رسانی کتابخانه دیجیتالی قابل دسترسی است.

سیدمالک طباطبایی با اشاره به تاسیس کتابخانه دیجیتالی مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی در سال 84 اظهار کرد: منابع در این بخش فهرست‌نویسی شده و در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی گفت: این مرکز متصدی سازماندهی منابع علوم اسلامی بوده و تدوین اصطلاح‌نامه‌های جامع علوم اسلامی، مقالات و موضوعات مرتبط را پیگیری می‌کند.
کارشناس مسئول کتابخانه دیجیتالی مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی خاطرنشان کرد: منابع کتابخانه دیجیتالی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی و پایگاه اطلاع‌رسانی کتابخانه دیجیتالی قابل دسترسی است.
وی به منابع کتابخانه دیجیتالی اشاره کرد و افزود: منابع موجود در کتابخانه دارای موضوعات مختلف اسلامی مانند اخلاق، اصول فقه، حقوق، حدیث، کلام، رجال، علوم قرآنی، مسائل جدید کلامی، تاریخ، منطق، سیاست، عرفان، فلسفه و اهل بیت(ع) است.
طباطبایی عنوان داشت: منابع کتابخانه بر اساس قانون استاندارد جهانی فهرست‌نویسی توصیفی و تحلیلی شده و فهرست‌نویسی منابع الکترونیکی بر اساس اصطلاح‌نامه‌های تدوین شده مرکز انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه تاکنون 9 اصطلاح‌نامه‌ در مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی تدوین شده است، گفت: این اصطلاح‌نامه‌ها در قالب موضوعات اخلاق، علوم حدیث، کلام اسلامی، رجال، علوم قرآن، اصول فقه، حقوق، منطق و فلسفه تدوین شده است.
کارشناس مسئول کتابخانه دیجیتالی مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی خاطرنشان کرد: منابع فهرست‌نویسی شده در کتابخانه دیجیتالی به صورت  " نمایش" و "دانلود" در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و قابل ذخیره است.
وی ارائه پایان‌نامه‌های حوزوی را از دیگر بخش‌های کتابخانه دیجیتالی ذکر کرد و افزود: بالغ بر هزار و 800 پایان‌نامه حوزوی فهرست‌نویسی شده و امکان جست‌وجو از طریق موضوع، عنوان و شخص پدیدآورنده وجود دارد.
طباطبایی با بیان اینکه امکان دسترسی به هشت هزار عنوان منابع اعم از کتاب و مقاله از طریق کتابخانه دیجیتالی  http://dl.islamicdoc.com  فراهم است.