به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، در طلیعه این اثر به فلسفه نامگذاری و بایستههای تحقق شعار سال و مفهومشناسی تولید اشاره شده و در حمایت و پشتیبانی از تولید ملی در بخش کشاورزی و صنعت نکاتی ارایه شده است.
این طلیعه در گامی دیگر نقش سرمایه در تولید ملی، آسیبشناسی روند تولید ملی و نقش نظارت و استانداردسازی و مهار قاچاق کالا در پیشبرد تولید ملی و در پایان نیز مزایای تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و همچنین عوامل بازدارنده و راههای برون رفت را مورد مداقه جدی قرار داده است.
این اثر در هفت فصل با عناوین حمایت و پشتیبانی از تولید ملی در بخش کشاورزی و صنعت، عطف توجه به کارآفرینی به عنوان نیروی محرکه تولید، نقش سرمایه در تولید ملی، آسیبشناسی تولید و راههای بهسازی آن، نقش نظارت، استانداردسازی و مهار قاچاق کالا در پیشبرد تولید ملی، نقش نظارت، استانداردسازی و مزایای تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و عوامل بازدارنده و راههای برونرفت از آن انتشار یافته است.
در فصل هفتم این کتاب که با عنوان عوامل بازدارنده و راههای برونرفت از آن انتشار یافته است، موانع تحقق تولید ملی شامل موانع ناشی از قوانین و مقررات موجود، موانع ناشی از ناهماهنگی نهادهای مالی و اعتباری، موانع ناشی از نبود اطمینان به سرمایهگذاری، موانع ناشی از شرایط خارجی، موانع ناشی از قاچاق و واردات بیرویه و موانع صادرات تولیدات داخلی ذکر شده است.
در همین فصل ذیل عنوان نقش رسانهها در اجرایی شدن شعار تولید ملی آمده است: رسانهها باید با آگاهیبخشی، آموزش مردم و تبیین اهمیت استفاده از تولیدات داخلی در زمینه تحقق شعار سال تلاش کنند. بخشی از تلاشها برای تحقق شعار سال بر عهده رسانهها است که با ایجاد اصلاح فرهنگ مصرفی مردم و نهادینه کردن آن در سطح جامعه، ارزش استفاده از تولیدات داخلی را بالا ببرند.
کتاب «ساز و کار تولید ملی» در 344 صفحه و با تیراژ 3000 نسخه به بازار عرضه شده است.