اعلام فراخوان ملی مقاله همایش روش های تبلیغ در فرهنگ رضوی

تاریخ خبر:
1395/03/20 05:04
نشست ها، همایش ها، گردهمایی.. منبع : رسا
مسؤول پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: همایش روش های تبلیغ در فرهنگ رضوی ویژه هفت هزار مبلغ مستقر و هجرت در کشور همزمان با دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) در 23 مرداماه در مشهد برگزار می شود.

حجت الاسلام مهدوی پارسا، مسؤول پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: فراخوان مقاله همایش روش های تبلیغ در فرهنگ رضوی ویژه هفت هزار مبلغ مستقر و هجرت در کشور آغاز شده است.


مسؤول پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: دستیابی به اصول و شیوه های تبلیغات دینی در راستای بهره‌گیری مبلغان از روش های صحیح تبلیغات دینی، متأثر از رفتار و گفتار اهل بیت(ع) به ویژه حضرت رضا(ع) در عرصه ملی و فراملی به عنوان یک ضرورت است.

وی درباره اهداف برگزاری این همایش گفت: ترویج فرهنگ نورانی و کمال آفرین رضوی، گسترش فعالیت های پژوهشی، فرهنگی، هنری و مذهبی مرتبط با سیره ائمه معصومین(ع) به ویژه امام رضا و تقدیر از پدیدآورندگان آثار برتر در زمینه سیره، شخصیت و معارف آن حضرت و کمک به انتشار گسترده آن از جمله مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.

وی با بیان این که در راستای برگزاری این جشنواره مکاتباتی با همه استان ها انجام شده است، تصریح کرد: مهلت ارسال مقالات به این جشنواره تا 30 تیرماه است و بررسی مقالات در بازه زمانی 5 تا 16 مرداد ماه صورت می گیرد.

مسؤول پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: این همایش همزمان با دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) در 23 مرداماه در مشهد برگزار می شود.

وی درادامه به بیان محورهای اصلی این همایش پرداخت و گفت: مبانی و اصول تبلیغ در فرهنگ رضوی، پیام ها و روش های تبلیغ، مخاطب شناسی تبلیغ در فرهنگ رضوی از جمله مهمترین محورهای این همایش است.

حجت الاسلام مهدوی پارسا افزود: تبلیغ در بیانات و سیره امام رضا(ع)، روش های تبلیغی حضرت رضا(ع) با صاحبان ادیان و مذاهب، جریان شناسی تبلیغی ادیان و مذاهب در دوره حضرت رضا(ع)، مبانی و اصول تبلیغی متخذ از مناظرات علمی امام رضا(ع) از جمله دیگر محورهای این همایش است.

وی ادامه داد: روش های تبلیغی در خراسان متأثر از فرهنگ رضوی، جایگاه و روش های تبلغی در دنیای معاصر متناسب با ظرفیت های فرهنگ رضوی، محبت و ارادت مذاهب اسلامی به امام رضا(ع) در فرهنگ سازی تبلیغی، روش های توسعه ای تبلیغ فرهنگ رضوی و روش های تبلیغ فرهنگ رضوی در فضای مجازی از جمله دیگر محورهای این همایش است.

مسؤول این همایش درباره شرایط و نحوه ارسالات مقالات گفت: مقاله باید حاصل پژوهش‌های علمی محقق و دربردارنده جنبه‌هایی از نوآوری باشد واجزای ساختاری مقاله علمی (چکیده، درآمد، متن، نتیجه گیری و فهرست منابع) در آن لحاظ گردد.

وی افزود: ارجاعات به صورت درون متنی و برای توضیحات لازم از پی نوشت استفاده گردد و فهرست منابع مؤلف محور باشد و چکیده مقالات نباید از حدود 150 کلمه بیشتر باشد.

حجت الاسلام مهدوی پارسا ادامه داد: کلید واژه باید نشان دهنده سیر تکوینی مقاله و بین 3 تا 7 کلمه باشد و آثار برگزیده در قالب کتاب، چاپ و برای صاحبان اثر ارسال خواهد شد و مقالات ارسالی حداکثر 20 صفحه باشد.