دبیر هشتمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت با بیان اینکه 170 مقاله داخلی و خارجی به دبیرخانه همایش رسیده است، از برگزاری این همایش در تیرماه سال جاری با حضور شرکت کنندگان داخلی و خارجی، در تهران خبر داد.
به گزارش حوزه نیوز، حجةالاسلام والمسلمین سیدمسعود پورسیدآقایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هشتمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت با موضوع «هنر زمینهساز» پانزدهم و شانزدهم تیرماه امسال، «15 و 16 شعبانالمعظم» در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما در تهران و با حضور اندیشمندان ایرانی و خارجی، استادان، محققان حوزه و دانشگاه و مسئولان کشوری و لشکری برگزار میشود.
وی با بیان این مطلب که این همایش در چهار محور «زمینهسازی فرهنگی»، «هنر زمینهساز»، «هنر موعودگرا» و «راهبردها و راهکارهای نهادهای هنری» برگزار میشود، اظهار داشت: پژوهشگران تا یکم خردادماه امسال فرصت دارند مقالات خود را به دبیرخانه این همایش ارسال کنند. حجةالاسلام والمسلمین پورسیدآقایی، افزود: محور اول همایش در چهار بخش «شاخصهای فرهنگی در جامعه زمینهساز»، «نهادهای فرهنگی و زمینهسازی»، «وضعیت فرهنگی موجود و زمینهسازی» و «رسالت نهادهای فرهنگی در ایجاد جامعه زمینهساز» برگزار میشود.
وی تصریح کرد: محور دوم همایش نیز در چهار بخش «مبانی و اهداف هنر زمینهساز»، «شاخصهای هنر زمینهساز»، «هنر انقلاب اسلامی و هنر زمینهساز» و «بررسی نسبت آثار هنری پس از انقلاب با زمینهسازی» برگزار میشود. محور سوم هم در چهار بخش «مبانی و اهداف هنر موعودگرای غرب»، «هنرهای نمایشی و موعودگرایی»، «شعر، ادبیات داستانی و موعودگرایی» و «هنرهای تجسمی و موعودگرایی» برگزار میشود. وی گفت: محور چهارم نیز در چهار بخش «راهبردها و راهکارهای ایجاد جامعه زمینهساز»، «راهبردهای دستیابی به هنر زمینه ساز» و «راهبردها و راهکارهای حفظ فرهنگ انقلاب» برگزار میگردد.
حجةالاسلام والمسلمین پورسیدآقایی عنوان کرد: یکی از مهمترین فعالیتهای مؤسّسه آینده روشن (پژوهشکده مهدویت) برگزاری همایشهای بینالمللی دکترین مهدویّت است که با همکاری سازمانها و نهادهای حوزوی و دانشگاهی برگزار میشود.
دبیر هشتمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت عنوان کرد: در بخش بینالملل همایش، مقالات رسیده به دبیرخانه تاکنون 70 مقاله میباشد که از این تعداد 10 مقاله از خانمها و 60 نفر آقایان است و از این تعداد 45 نفر دارای مدرک دکترا، 20 نفر کارشناسیارشد و پنج نفر دارای تحصیلات حوزوی هستند. وی با اشاره به میهمانان خارجی این همایش گفت: مهمانان غیرایرانی همایش امسال از 17 کشور آمریکا، انگلستان، کانادا، لیتوانی، ایتالیا، یونان، فرانسه، مالزی، مغرب، اندونزی، هند، عراق، لبنان، پاکستان، کنیا، آرژانتین و مصر هستند.
حجةالاسلام والمسلمین پورسیدآقایی اظهار داشت: در بخش مقالات داخلی نیز 100 مقاله به دبیرخانه رسیده است که از این تعداد 52 نفر دکترا، 27 نفر کارشناسیارشد، 11 نفر کارشناسی و 10 نفر حوزوی هستند که به لحاظ جنسیت هم 35 نفر خانم، 47 نفر آقا و 18 مقاله هم به صورت مشترک به نگارش درآمده است و بالاترین آمار شرکتکنندگان از استانهای تهران، اصفهان، خراسان رضوی و قم هستند.
دبیر هشتمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت درباره فعالیتهای کمیته فرهنگی و هنری این همایش گفت: این کمیته برای معرفی و انتخاب مهدییاوران برتر کشور در زمینههای تبلیغ، هنر (فیلم، شعر، ادبیات، هنرهای تجسمی)، نشر (ناشر و مولف)، پژوهش (موسسه پژوهشی و پژوهشگر)، رسانه (مطبوعات مکتوب و دیجیتال، صوتی و تصویری، آنلاین، پایگاه خبری، خبرنگار، عکاس و...)، نوآوری و خلاقیتهای مهدوی و... با نهادها، سازمانها و مؤسسههای علمی و پژوهشی کشور در حال رایزنی و تبادل نظر است تا مهدییاوران برتر در حوزههای مختلف مشخص و در این همایش از آنها تجلیل شود.
حجةالاسلام والمسلمین پورسیدآقایی اظهار داشت: نهادهای مختلف برای معرفی مهدییاوران برتر میتوانند مؤسسهها و افراد پیشنهادی خود را به کمیته فرهنگی و هنری هشتمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت با شماره تلفن 7840904 -0251 اطلاع دهند؛ نشانی این کمیته قم، خیابان شهدا، کوچه 23، پلاک 5، ساختمان شماره 1 مؤسسه آینده روشن (پژوهشکده مهدویت) است. گفتنی است؛ علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این همایش و استفاده از مقالههای سالهای گذشته میتوانند به پایگاه اطلاعرسانی همایش بینالمللی دکترین مهدویت به نشانی www. mahdaviat-conference. com
مراجعه کنند و یا در قم با شماره تلفن 7833714 -0251 تماس بگیرند.
نشانی دبیرخانه دایمی این همایش نیز، قم، خیابان شهدا، کوچه 25، پلاک 27، ساختمان شماره 2 مؤسسه آینده روشن (پژوهشکده مهدویت) است.