حداد عادل: علامه شهیدی به گسترش زبان و ادبیات فارسی اهتمام جدی داشت

تاریخ خبر:
1391/06/13 12:13
اخبار اعضای پایگاه www.farhang.gov.ir
رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی گفت: علامه شهیدی به گسترش زبان و ادبیات فارسی در داخل و خارج از کشور اهتمام جدی داشت.

به گزارش مرکز روابط عمومی , اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، ' غلامعلی حداد عادل' روز یکشنبه در همایش علامه شهیدی افزود:علامه شهیدی از آن دسته از حوزویان است که اگر چه به دانشگاه آمد و تغییر لباس داد اما تغییر مرام نداد و از دین ومذهب و اعتقادات دینی برنگشت.


وی اظهار داشت: هر کس که علامه شهیدی را می شناخت می دانست که او مرد متدینی است که تظاهر به دین داری نمی کند و مقید به واجبات و مستحبات است.


به گفته وی علامه شهیدی نمونه عملی تربیت شده حوزه در دانشگاه چه از نظر اعتقادی و چه از نظر اخلاقی بود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: علامه شهیدی ,امید و حجت برای افرادی بود که دغدغه دین داشتند و وجود او پشتوانه و مرجع استادان در خیلی از مسایل آن هم در شرایط 50 سال پیش دانشگاه تهران بود.


حداد عادل افزود: علامه شهیدی درس را جدی می گرفت و به تشریفات اکتفا نمی کرد و همان روش حوزوی را در دانشگاه اعمال و اصرار داشت دانشجو ملا شود.


وی با اشاره به خدمات علمی علامه شهیدی گفت: ایشان در بخش تذهیب، تالیف و ترجمه آثار فراوانی دارد.
وی با اشاره به خدمات مدیریتی علامه شهیدی افزود: خدمات مدیریت او بیش از هر جا در لغت نامه بود و از سال 1330 همکاری با لغت نامه را آغاز کرد و معاون دکتر معین شد و در مدت پنج سال که دکتر معین در اغما بود شهیدی لغت نامه را اداره و حرمت معین را حفظ می کرد و بعد از معبن تا پایان عمر رییس مرکز لغت نامه دهخدا بود.


وی همچنین افزود: شهیدی صاحب ادب درس و ادب نفس هر دو بود و فضل فضیلت را هر دو با هم داشت.
رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی گفت: شهیدی از مفاخر ملی ایران و بروجرد است و نام ایشان در زمره بزرگان این شهر همواره باید در اذهان باقی بماند و نسل های آینده با این شخصیت بیشتر آشنا شوند.
وی افزود: تجلیل از علامه شهیدی حق این بزرگوار و وظیفه مردم بروجرد است.