به گزارش خبرگزاری حوزه،حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، شب گذشته 18 شهریور ماه، در دیدار شرکتکنندگان در کارگاه آموزشی «ایام غدیریه»، با بیان این که شیعه باید افتخار کند که پیرو وجود مقدس اهل بیت(علیهم السلام) است، اظهار داشتند: هویت ما به غدیر و ولایی بودن است و باید از این منبع پرنور به درستی استفاده کنیم و آنها را به دنیا معرفی کنیم.
معظم له افزودند: روحانیون، باید مردم را از هرگونه شبهه و گمراهی نجات دهند و مردم را به سمت مکتب گهربار اهل بیت(علیهم السلام) هدایت کنند.
این مرجع تقلید، با بیان این که مکتب غدیر دارای اهمیت به سزایی است که امامت و ولایت امیرالمؤمنین(ع) را به اثبات می رساند، خاطرنشان کردند: هرچند اثبات ولایت و خلافت امیرالمؤمنین(ع) تنها در گرو حدیث غدیر نیست، اما نباید فراموش کرد که پیامبر (ص) بزرگوار اسلام در روز غدیر امام علی(ع) را به جانشینی خود منصوب کردند که با تبریک حاضران همراه بود، این خود دلیل بسیار مهمی برای اثبات ولایت امیرالمؤمنین به شمار می رود.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی ادامه دادند: دشمنان امامت و ولایت پیش بینی نمی کردند که بعد از قرن ها غدیر زنده می شود و مردم با رویکردی تازه این روز را زنده نگه می دارند.
ایشان با بیان این که اساس ولایت امام علی(ع) از طریق آیات قرآن و احادیث روشن می گردد، یادآور شدند: در باب امامت امیرالمؤمنین(ع) کتاب های بسیاری از محدثان اسلامی وارد شده است که بسیاری از راویان آنها از اهل سنت هستند.
این مرجع تقلید واقعه غدیر را اتمام حجتی برای مسلمانان دانستند و ادامه دادند: بسیاری از شاهدان غدیر با پیام آن مخالف بودند و به همین دلیل ابلاغ آن خطراتی را نیز برای پیامبر(ص) به همراه داشت، اما برای آنکه رسالت پیامبر(ص) کامل گردد، این ابلاغ صورت گرفت.
حضرت آیت ا لله صافی گلپایگانی، با اشاره به نگاه علمای اهل سنت به جایگاه امام علی(ع)، بیان کردند: یکی از علمای به نام اهل سنت می گوید که: «همه مردم به علم علی(ع) احتیاج داشتند، اما ایشان به علم کسی نیاز نداشت.»
معظم له با تأکید بر این که فضائل امیرالمؤمنین(ع) باید به مردم گفته شود، بیان داشتند: بنا به روایات، فضایل امام علی(ع) را نمی توان شمرد، اما همه ما وظیفه داریم تا معارف نابی که به دست ما رسیده را به مردم بیان کنیم.
حضرت آیت الله صافی با بیان این که می توان در موضوع هایی مانند علم امیرالمؤمنین(ع) و نهج البلاغه پژوهش های بیشتری انجام داد و آنها را به مردم عرضه کرد، گفتند: امیدوارم که این کارگاه غدیر که به همت ستاد احیای ایام امامت و ولایت برگزار شده است، زمینه ای برای آشنایی بیشتر مردم با این رویداد تاریخی باشد.
معظم له، با بیان این که هویت ما در هویت غدیر است، یادآور شدند: مکتب شیعه به غدیر شناخته می شود، طلاب وظیفه دارند تا متون اسلامی در رابطه با غدیر را به درستی مطالعه کنند و آنها را در میان مردم نشر دهند.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، با اشاره به نشر علوم دینی در زمان امام باقر(ع) و امام صادق(ع)، عنوان کردند: چهار هزار شاگرد در درس امام صادق(ع) شرکت می کردند و به برکت همین شاگردان بود که معارف دینی و احادیث اهل بیت(علیهم السلام) به مردم شناسانده گردید.
ایشان در پایان با اشاره به فرارسیدن ایام شهادت امام جعفر صادق(ع)، تأکید کردند: همه شیعیان وظیفه دارند که از مقام شامخ این امام همام تجلیل کنند و در مراسم های بزرگداشت شهادت ایشان حضور پیدا کنند.