پنجمين نشست «قند پارسی» در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود

تاریخ خبر:
1397/05/03 11:57
نشست ها، همایش ها، گردهمایی.. منبع : خبرگزاری فارس
پنجمين نشست «قند پارسی»، هفتم مرداد با شرکت 44 تن از اساتيد و دانشجويان زبان فارسی از 12 كشور جهان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

پنجمین نشست «قند پارسی»، عصر روز یکشنبه، هفتم مرداد ساعت ۱۸ و سی دقیقه با حضور و سخنرانی غلامعلی حدادعادل، رییس بنیاد سعدی، ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شرکت ۴۴ تن از اساتید و دانشجویان زبان فارسی از ۱۲ کشور جهان در حسینیه الزهرا (س) این سازمان، برگزار می‌شود.

در این مراسم، نظر به اهمیت زبان فارسی و اهتمام در ترویج دومین زبان جهان اسلام، فارسی‌آموزان شرکت‌کننده از کشورهای ترکیه، گرجستان، تونس، هند، ازبکستان، بنگلادش، دانمارک، صربستان، سوریه، آلبانی، اوگاندا و کنیا به بیان نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون برگزاری هشتادوپنجمین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی می‌پردازند.
هشتادوپنجمین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی مختص استادان زبان فارسی در سراسر جهان برنامه‌ریزی شده است که طی آن شرکت‌کنندگان طی ۴ هفته و در قالب ۹۰ ساعت کلاسی، مهارت‌های تدریس استاندارد آموزش زبان فارسی به عنوان زبان دوم را فرا می‌گیرند.

این افراد که با هماهنگی نمایندگی‌های فرهنگی کشورمان و بنیاد سعدی در هشتادوپنجمین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی شرکت کرده‌اند، با روش تدریس مهارت‌های خواندن، صحبت کردن، نوشتن و شنیدن را می‌آموزند و با فنون آموزش ادبیات فارسی آشنا می‌شوند.

آشنایی با استاندارد آموزش زبان فارسی، اصول کلاسداری و مدیریت کلاس، روش تدریس کتاب‌های بنیاد سعدی مانند گام اول از دیگر برنامه‌های آموزشی است که در این دوره تعریف شده است.

برنامه آموزشی این دوره که نخستین دوره بلندمدت تربیت مدرس بنیاد سعدی محسوب می‌شود شامل آشنایی با نظام‌ها و زیر نظام‌های زبان فارسی، فنون آموزش مؤلفه‌های واژه و  دستور، آموزش تکنیک‌های مهارت‌های خواندن، صحبت کردن، نوشتن و شنیدن، آزمون سازی و اصول کلاسداری می‌شود. همچنین روش تدریس کتاب‌های بنیاد سعدی طی یک کارگاه آموزشی برنامه ریزی شده است.

برنامه‌های فرهنگی جهت آشنایی استادان خارجی با فرهنگ مردم ایران شامل بازدید از دریاچه چیتگر، کاخ گلستان، برج آزادی و برج میلاد، شهر فرش، شهرک سینمایی غزالی، موزه ایران باستان، اماکن مذهبی اقلیت‌های دینی و سفر به دو استان سمنان و اصفهان می‌شود.

گفتنی است، ۲۵ نفر از شرکت‌کنندگان هشتادوپنجمین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی بنیاد سعدی را اساتید ایرانی تشکیل می‌دهند.