حجت الاسلام خطاط گفت: مقدمات و مطالعات نرم افزار جامع حوزه علمیه اصفهان که در آن ارتباط آموزش و بخش های دیگر حوزه و همچنین ارتباط مدارس با مرکز مدیریت دیده شده، به انجام رسیده است.
حجت الاسلام عبدالامیر خطاط در جلسه مسئولین آموزش مدارس علمیه استان اصفهان اظهار کرد: برای هرچه بالاتر بردن سطح علمی حوزه علمیه اصفهان، همه باید دست به دست هم بدهیم و نگاه سوء را از بین ببریم و حسن ظن میان طلاب و مسئولین نسبت به یکدیگر، جایگزین آن گردد.
وی تاکید کرد: باید در مقابل تصمیماتی که اتخاذ می شود، قبل از هر کار نسبت به دلیل این تصمیمات، تحقیق شود و هر پیشنهاد و انتقادی را به مسئولین انتقال دهیم.
معاون آموزش حوزه علمیه اصفهان به بیان برنامه بازرسی مدارس علمیه اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه هایی که گاها نسبت به آن کوتاهی شده و باید با جدیت دنبال شود، بازرسی از مدارس و ارزیابی اساتید و مسئولین است، هدف از این بازرسی ها حل مشکلات و همفکری با مسئولین مدرسه و شنیدن نظرات طلاب و اساتید است. با این کار، در انجام امور حوزه سهولت بیشتری ایجاد خواهد شد.
وی افزود: مقدمات و مطالعات نرم افزار جامع حوزه علمیه اصفهان که در آن ارتباط آموزش و بخش های دیگر حوزه علمیه و همچنین ارتباط مدارس با مرکز مدیریت دیده شده است، به انجام رسیده است.
حجت الاسلام خطاط یادآور شد: برای تحقق این برنامه گروه تخصصی با همکاری مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه در نظر گرفته شد، این نرم افزار به صورت آزمایشی در قسمت پذیرش حوزه به کار گرفته شد که در آینده تکمیل و مورد استفاده قرار می گیرد.
وی در زمینه پذیرش سال جدید تحصیلی بیان داشت: امسال در امر پذیرش نسبت به سنوات گذشته تغییراتی انجام شده، طلاب جدیدالورود با در نظر گرفتن مدرک تحصیلی و اولویتی که در فرم ثبت نام (البته با رعایت مقطع) انتخاب کرده اند، به مدارس علمیه معرفی می شوند.
معاون آموزش حوزه علمیه اصفهان در بخش دیگری از صحبتهای خود ابراز کرد: آیین نامه های آموزشی قبل از تصویب مورد بررسی منتخبینی از مسئولین آموزش قرار می گیرد، در آیین نامه های مصوب نباید هیچ استثنائی قائل شد، موارد خاص باید توسط کمیسیونهای مربوطه بررسی شود و اگر اشکالی در قانون وجود دارد، برطرف گردد.
وی در ادامه به بیان نکاتی پرداخت و ابراز کرد: در سال تحصیلی جدید ۸۵ جلسه آموزشی برای هر درس در نظر گرفته شده است که در صورت عدم اتمام محدوده در برخی از مدارس، امتحان در آن مدرسه با هماهنگی انجام شده با تاخیر برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام خطاط افزود: نکته دوم اینکه امتحانات دروس جنبی در سال جدید به مدارس علمیه منتقل می شود و این مقدمه ای برای واگذاری امتحانات به مدارس علمیه خواهد بود، بحث دیگر در نحوه سئوالات امتحانی است که به صورت مهارتی و کاربردی خواهد بود و در ۳ سطح از نظر علمی طراحی شود و با کدهای خاص مشخص گردد.
معاون آموزش حوزه علمیه اصفهان ادامه داد: یکی از برنامه هایی که در نظر گرفته شده است، ارزیابی توصیفی طلاب توسط اساتید قبل از امتحانات، در سال گذشته برای پایه اول انجام شد، در سال جاری با تصویب شورای آموزش برای پایه های ۱ تا ۳ نیز اجرا می شود و این کار با توجه به شناخت اساتید نسبت به طلاب، باعث حل اکثر معضلات و مشکلات طلاب در امتحانات خواهد شد.
وی با تاکید بر اهمیت حضور طلاب در مراسم با شکوه اربعین ابراز داشت: مدیران و مسئولین محترم آموزش در این زمینه همکاری لازم را مبذول دارند و نسبت به جبران روزهای تعطیل، تدبیر لازم را اتخاد نمایند.
در پایان این جلسه، مسئولین آموزش مدارس علمیه به بیان نقطه نظرات و سئوالات خود پرداختند