حضرت آیت الله جوادی آملی با انتقاد از برخی غفلت ها از غارتگری بیت المال، خواستار ثبت این خیانت ها در تقویم سیاسی کشور برای ماندگاری و عبرت در تاریخ شد.
محمدرضا عارف نماینده مردم تهران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی ظهر امروز با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء، ضمن اقامه نماز به امامت حضرت آیت الله جوادی آملی، با وی دیدار و گفت و گو کرد.
حضرت آیت الله جوادی آملی در این دیدار اظهار داشت: گرچه انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود اما آن طور که باید در همه بخش ها این اصل، رعایت نشد و از فرهنگی بودن انقلاب، غفلت صورت گرفت.
وی ادامه داد: در کشور دهه های مختلف فرهنگی همچون دهه کرامت، دهه ولایت و امثالهم وجود دارد، اما وجود این دهه ها، حفظ کردن یک بخش است، ولی برخی در مقابل این دهه ها، دهه غارت و چپاول کشور را داشتند که از آنها غفلت شده بود.
حضرت آیت الله جوادی آملی اظهار داشتند: بیان حضرت امیرعلیه السلام این است که وقتی شما می خواهید یک نظام را اداره کنید علاوه بر هوشیاری نسبت به اعمال خود، باید نسبت به عملکرد دشمن نیز هوشیار باشید و فعالیت های آنها را هم مرتباً رصد کنید.
وی ادامه داد: حضرت امیرعلیه السلام در نامه به مالک اشتر می فرماید داشتن رهبر خوب یک طرف قضیه است اما در نامه دیگری خطاب به مردم مصر بیان داشتند خواب سیاسی، خواب فرهنگی، خواب اجتماعی، خواب اقتصادی در چشم شما باید در حد مزمزه باشد، هرگز نگذارید خواب از محدوده چشم شما فراتر برود و وارد محدوده هوشیاریتان شود. چون دشمن شما نمی خوابد و بیدار است، لحظه ای غفلت، این پیامدهای تلخی را به همراه دارد که اکنون در برخی زمینه ها با آنها مواجه هستیم.
حضرت آیت الله جوادی آملی خاطرنشان کرد: ازغارت بیگانه غافل شدن و از اختلاس های نجومی که چیزی جز غارت نیست، غافل شدن، سبب شد تا عده ای از این فرصت برای غارت کشوراستفاده کنند؛ حضرت فرمود خواب در چشمان شما در حد مزمزه باشد، نه اینکه مانند اصحاب کهف به خواب بروید، در نتیجه باید یک تقویم سیاسی باشد که در آن غارت های کشور ثبت شود تا هرگز از یادها نرود چه کسانی و چه هنگامی، به کشور و نظام آسیب زدند.
وی تصریح کرد: در نظام، مسئولین خوب کم نیستند که در بعضی موارد متاسفانه کار به دست آنها داده نشده است، لذا باید ارزیابی و آسیب شناسی شود که چگونه کشور غارت شد، و در مرحله بعد با غارتگران به شدت برخورد شود و این آسیب ها در کشور جبران شود.
مفسر برجسته قرآن کریم در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: قرآن از ملت و کشوری که جیبش خالی است به فقیر یاد می کند، فقیر یعنی کسی که ستون فقراتش شکسته است، چنین ملتی قدرت قیام و مقاومت ندارد، در سوره مبارکه نساء مال را ستون فقرات جامعه معرفی می کند و تاکید می کند این ستون فقرات را به دست سفها ندهید چرا که قیام و مقاومت شما به آن بستگی دارد. اگر این مساله رعایت شود با توجه به این همه نعماتی که در این کشور وجود دارد هرگز تحریم ها اثری نخواهد داشت.
حضرت آیت الله جوادی آملی ادامه داد: قرآن گرچه اشرافی گری و مال دوستی را نفی کرده است اما بر استقلال و عدم وابستگی تاکید می کند.
وی تاکید کرد: دینداری مردم وابسته به دینداری و عملکرد مسئولین است. در ادعیه ماه مبارک رمضان این عبارت را می خوانیم که خدایا تو خود می توانی حافظ و نگهدار دینت باشی یا دیگرانی را برای این کار به خدمت بگیری، اما از تو می خواهیم این توفیق را از ما نگیری و به ما این توفیق و عرضه را عطا کنی که دین تو به وسیله ما حفظ و تقویت شود و ما تماشاگر صرف نباشیم.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم ابراز داشت: جوان گرایی چیز خوبی است اما تعبیر مولوی این است که جوان مانند یک تیر تیز است که باید از یک کمان خمیده به سوی هدف پرتاب شود، باید جوانان تحت نظر یک مدیر مدبر و باتجربه هدایت و راهنمایی شوند.
عارف نیز در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در مجلس شورای اسلامی بر لزوم آسیب شناسی فعالیت های چهار دهه گذشته نظام، مبنا قراردادن فرهنگ در عرصه های مختلف کشور و جوان گرایی در بین مسؤولان تاکید داشت.