از ابتدای انقلاب تاکنون هیچوقت به این حد تحریم نشده بودیم و هیچوقت این قدر توهین نشده بودیم.
حسن رحیم پور ازغدی در مراسم روز دانشجو (۱۶ آذر) که عصر امروز در سالن همایش های دانشکده مکانیک دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد در ابتدا به وضع جنبش دانشجویی از ابتدا اشاره کرد و افزود: از سال ۱۳۱۳ دانشگاه تهران تاسیس شد و قبل از آن موسسه های عالی در کشور وجود داشت که اولین نمونه آن در زمان امیرکبیر بود.
وی گفت: : بعد از امیرکبیر، نخست وزیر ایرانی - انگلیسی در صدر کشور قرار گرفت که با توجه به تابعیتی که داشت موجب شد مسیر دارالفنون تغییر پیدا کند. دارالفنونی که مهمترین هدف آن هدف علمی بود، به مرکزی برای کار حکومتی برای سکولار غرب تبدیل شد.
رحیم پور ازغدی افزود: جنبش دانشجویی نخستین تشکیلات دانشجویی در کشور محسوب می شود که در ایران به حزب توده معروف شده بود و صحبت از حمایت از محرومان را مطرح می کرد، ولی اغلب افراد آن، وابسته به امریکا بودند.
رحیم پور ازغدی گفت: جریان دوم، فرهنگ سکولار بود که مورد حمایت رژیم پهلوی قرار گرفت و خط سوم این جریان مربوط به جریان های وهابی بوده است و این ها کسانی بوده اند که در مشروطه نقش ایجاد کردند.
وی گفت: هدف اصلی شوروی، انگلیس و امریکا تنها نفت بوده است و دروغ می گفتند که به دنبال دموکراسی هستند. جنبش دانشجویی در دوره های بعد، یک جنبش ملی مذهبی بود و علیه این حزب ها بوده است. کشور ما در حالی به فعالیت های خود ادامه می داد که حتی برای تعیین رئیس دانشگاه نیز باید از امریکا مجوز دریافت می کرد و بعد معرفی می شد، به همین علت کودتا شد و در مهر ۳۲ در دانشگاه ها، شعار های ضدامریکایی و ضد انگلیسی مطرح شد.
رحیم پور ازغدی در ادامه به بحث اقتصاد و وظیفه مردم در این مساله اشاره کرد و گفت: امروز بعد از گذشت ۴۰ سال از اخراج امریکا، انگلیس و پهلوی گذشته، اما مشکلاتی داریم درحالی که پیشرفت هایی در کشور نیز رخ داده است.
رحیم پور ازغدی تاکید کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون، هیچوقت اینقدر تحریم نشده بودیم هیچوقت اینقدر به ما توهین نشده بود. این توهین ها به ایران، به جوانان و دانشگاه های ایران است، خودتان حقیر هستید که بقیه را مثل خود می بینید.
وی در ادامه با بیان اینکه انتخابات نزدیک است، گفت: باید انسان های متعهد و متخصص تعیین شوند. رشد جمعیت ما متوقف شده است و تا ۳۰ سال دیگر نصف می شود. باید جهشی اساسی شکل گیرد. ایران می تواند به راحتی قطب اقتصادی در منطقه باشد و ظرفیت بالایی در اختیار ایران قرار دارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: ما طرفدار اقتصاد آزاد هستیم، ما می گوییم رقابتی باید در اقتصاد باشد و نباید وابسته به غرب باشد هرچند می دانیم نه بروکراسی دولتی و نه بخش خصوصی بدون مشکل نیست و گام دوم ما شناسایی و بهره برداری درست است.