رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه گفت: متأسفانه آن طور که باید نسبت به مسائل فرهنگی که از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری(مدظله) است به ویژه فرهنگ دینی اهتمامی داده نشده است و امروز یک ضرورت است که مسئولان به مسئله فرهنگ دینی بیشتر توجه کنند.
دکتر سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با حضور در مرکز خدمات با حجت الاسلام و المسلمین ربانی دیدار و گفتگو کرد.
رئیس مرکز خدمات در این نشست ضمن تسلیت ایام شهادت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)، به معرفی رسالت و مأموریت و برنامه های مرکز خدمات پرداخت.
وی با اشاره به رویکرد هدفمندی مرکز خدمات در پشتیبانی از طلاب گفت: مأموریت مرکز خدمات این گونه تعریف شده است که حامی و پشتیبان رسالت حوزه ها و طلاب و روحانیون است و تلاش می کند حوزه های علمیه بتوانند اهدافشان را بهتر محقق کنند و کسانی که در تحقق این اهداف موفق تر هستند بیشتر حمایت شوند.
حجت الاسلام و المسلمین ربانی با بیان اینکه حمایت های مرکز خدمات از طلاب به اندازه حداقل های حقوق شهروندی است، افزود: بیمه تأمین اجتماعی طلاب به اندازه حداقل حقوق کارگری است و استادی که ۳۰ سال تدریس می کند به صورت حداقلی بیمه می شود.
وی بیان کرد: یکی از اهداف اجرای طرح هدفمندی ارائه خدمات، استفاده حداکثری از ظرفیت طلاب و روحانیون و توزیع مناسب طلاب در سطح کشور است و ان شاء الله باقی نهادهای حوزوی با مرکز خدمات در اجرای این طرح همراهی خواهند داشت.
رئیس مرکز خدمات گفت: متأسفانه آن طور که باید نسبت به مسائل فرهنگی که از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری(مدظله) است به ویژه فرهنگ دینی اهتمامی داده نشده است و امروز یک ضرورت است که مسئولان به مسئله فرهنگ دینی بیشتر توجه کنند.
وی تصریح کرد: امیدواریم در دوره جدید مجلس به صورت کامل تر و دقیق تر به موضوع فرهنگ پرداخته شود و به فضل پروردگان شاهد موفقیت های چشمگیری در عرصه فرهنگ باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین ربانی بیان کرد: خدمت به طلاب که سربازان امام زمان(عج) هستند جزء افضل قربات شماست و ان شاء الله کار بایسته ای در این مورد صورت گیرد.
تعداد کم طلاب و روحانیون پاسخگوی نیازهای معنوی و فرهنگی جامعه نیست
دکتر قاضی زاده هاشمی گفت: مجلس یازدهم پایه مذهبی و دینی دارد و علاقه مند است منویات آرمانی نظام اسلامی را پیش ببرد و این موضوع یک پیوندی را بین مجلس و حوزه های علمیه جدی تر از گذشته فراهم می کند.
وی افزود: روحانیون رهبران اجتماعی جامعه هستند و بسیاری از امور و سازش ها به خصوص در مناطق کوچک تر توسط روحانیت انجام می شود ولی بسیاری از روستاها و مناطق حاشیه ای شهرها امام جماعت ندارند که باید برای رفع این مشکلات برنامه ریزی انجام شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: تعداد طلاب و روحانیون به نسبت افراد جامعه و نقشی که در جامعه دارند بسیار کم است و با این تعداد کم نیازهای معنوی و فرهنگی مردم پاسخ داده نمی شود.