رئیس دانشکده علوم قرآنی ملایر اولویت کاری این دانشکده را تربیت جوانان اسلامی و قرآنی عنوان کرد و گفت: دغدغه خاطری که همه اساتید و دستاندرکاران دانشکده علوم قرآنی ملایر نسبت به جوانان در این دانشکده دارند از افتخارات دانشکده است.
حجتالاسلام والمسلمين محمد اكبری، رئيس دانشكده علوم قرآنی ملاير، در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: فعاليتهای قرآنی ما در سطح دانشگاه به عنوان يكی از دانشگاههای فعال در اين عرصه بسيار متنوع و مناسب است و اين مطلب را اكثر كارشناسان نيز تأييد میكنند.
ارائه برنامههای قرآنی، دينی در دو قالب مناسبتی و عادی
وی در ادامه برنامهها و فعاليتهای اين دانشگاه را به دو بخش مناسبتی و عادی تقسيمبندی كرد و افزود: خوشبختانه ما در برنامههايی كه به مناسبتهای مختلف اجرا كردهايم بسيار موفق بودهايم و اين موفقيت نتيجه برنامهريزی و اجرای خوب برنامهها بوده است.
رئيس دانشكده علوم قرآنی ملاير به قضيه هتك حرمت ساحت مقدس پيامبر(ص) اشاره و تصريح كرد: ما برای مقابله با اين قبيل حركات برنامههای مدون و خوبی را طراحی و اجرا كرديم كه به عنوان نمونه میتوان به برگزاری كرسی آزادانديشی بررسی عوامل اهانت به ساحت مقدس پيامبر اعظم(ص) اشاره كرد.
عضو هيئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآنی كشور اظهار كرد: ما در اين كرسی به بررسی عواملی كه باعث اينگونه حركات بر عليه مقدسات اسلامی میشود پرداختيم كه يك حركت نو و جديد بود و با استقبال بسيار خوبی از طرف دانشجويان مواجه شد و ما را برای برگزاری چنين برنامههايی دلگرمتر از قبل كرد.
راهاندازی كرسیهای آزاد انديشی در دانشكده
حجتالاسلام اكبری خاطرنشان كرد: دغدغه خاطری كه مقام معظم رهبری در اجرای كرسیهای آزادانديشی در دانشگاهها داشتند ما را بر آن داشت تا حركتهايی را در اين راستا انجام دهيم و خوشبختانه ما از جمله دانشگاههايی هستيم كه هر سال چندين كرسی آزاد انديشی را در سطح دانشگاه برگزار میكنيم كه برگزاری چنين كرسیهايی جزء نيازهای اصلی دانشجويان ما است.
وی در ادامه از برگزاری دورههای تفسير قرآن كريم و اخلاق از ديدگاه قرآن كريم برای اساتيد و اعضای هيئت علمی دانشگاههای دولتی ملاير توسط دانشكده علوم قرآنی اين شهرستان خبر داد و گفت: كار تدريس اين كلاسها را شخصاً بر عهده گرفتهام كه اين كلاسها نيز با استقبال از سوی اساتيد مواجه شده است.
برگزاری دورههای آموزش قرآن در سطح ساير دانشگاهها عملكرد فرهنگی ما را قابل دفاع كرده است
رئيس دانشكده علوم قرآنی ملاير برگزاری چنين دورههايی را نشان دهنده عملكرد فرهنگی و بازتاب وجود اين دانشكده را در ملاير دانست و افزود: بخش ديگری از برنامههايی كه ما برگزار میكنيم مربوط به برنامههای جنبی يا عادی است كه در اين برنامهها علاوه بر دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه، مردم عادی نيز حضور میيابند.
عضو هيئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآنی كشور برگزاری مراسم زيارت عاشورا به صورت يك روز در هفته در دانشكده علوم قرآنی ملاير را يكی ديگر از برنامههای تأثيرگذار اين دانشكده دانست و خاطرنشان كرد: برگزاری اين مراسم به يك فرهنگ در بين دانشجويان تبديل شده است و گاهاً علاوه بر دانشجويان، مردم عادی نيز در آن شركت میكنند.
طراحی برنامههای كمك آموزشی و تشويقی برای جذب بيشتر دانشجويان به فعاليتها
حجتالاسلام اكبری در ادامه تأكيد كرد: علاوه بر همه اين فعاليتها ما برای پرورش دانشجويان كه به عنوان امانت الهی در دست ما هستند نيز برنامههای ويژه همچون برنامههای تشويقی و كمك آموزشی را در دست اجرا داريم.
وی در ادامه اولويت كاری دانشكده علوم قرآنی ملاير را تربيت جوانان اسلامی و قرآنی عنوان كرد و گفت: دغدغه خاطری كه همه اساتيد و دستاندركاران دانشكده علوم قرآنی ملاير نسبت به جوانان در اين دانشكده دارند از افتخارات دانشكده است كه بسيار به آن توجه داريم و بر همين اساس تربيت جوانان اسلامی و قرآنی را اولويت اول خود میدانيم.
رئيس دانشكده علوم قرآنی ملاير در پايان به عنوان نمونهای از افتخارات دانشكده علوم قرآنی ملاير اظهار كرد: امسال شش نفر از دانشكده علوم قرآنی ملاير بدون كنكور وارد مقاطع بالاتر شدند كه چهار رتبه برتر از مجموع 21 رتبه برتر دانشكدههای علوم قرآنی مربوط به دانشكده علوم قرآنی ملاير بوده است و اين به تنهايی برگ زرينی از كارنامه درخشان دانشكده علوم قرآنی ملاير به حساب میآيد.