دکتر مسچی، در طی بازدید اندیشمندان تونسی از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی:در تولیدات نرم افزاری، از همه میراث اسلامی استفاده میشود
گروه خبر: دکتر مسچی گفت: تمام تولیدات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، فارغ از هرگونه تعصب قومی بوده و در آن از همه میراث اسلام و تمام مکاتب اسلامی استفاده شده است.
به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعه المصطفی، دکتر محسن مسچی، معاون بین الملل مرکز تحقیقات کامپیوتری نور، در نشستی که به مناسبت بازدید جمعی از استادان دانشگاه و اندیشمندان تونسی در سالن جلسات این مرکز، برگزار شد، اظهار داشت: برکات انقلاب اسلامی، همچون خورشید در تمام جهان مشاهده میگردد.
وی در ابتدا با بیان این که انقلاب اسلامی حاصل صدها سال، تلاش مردم، علما، دانشگاهیان و دانشمندان، به خصوص تلاش مستمر رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) است، افزود: تلألو برکات انقلاب اسلامی، همچون خورشید در تمام جهان مشاهده میگردد.
دکتر مسچی با اشاره به توهینهای کشورهای استعمارگر به ایران قبل از انقلاب اسلامی، اظهار داشت: جهان غرب، به ویژه آمریکا، برای حضور در کشوری که خواستگاه تمدن جهانی است، حق توحش میگرفتند، قبل از انقلاب اسلامی به ما اجازه هیچ گونه فعالیت مستقل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را نمیدادند.
وی عدم توان تولیدات صنعتی مستقل را سوغات غرب، برای ایران قبل از انقلاب دانست و یادآور شد: بر اساس اذعان دست اندرکاران آموزش دوران طاغوت، آمار بی سوادی در ایران، بیش از 65 درصد بود؛ حتی آمار دانشجویان به بیش از صد هزار نفر نمیرسید.
معاون بین الملل مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی ادامه داد: در تمام علوم پایه همچون، فیزیک، نجوم، صنعت هوایی و ... وابستگی شدیدی به کشورهای غربی به خصوص آمریکا داشتیم.
وی با اشاره به پیام بزرگ امام خمینی(ره) گفت: همواره امام(ره) تأکید داشتند؛ توکل به خدا و وحدت حول محور اسلام و قران داشته باشید؛ تا ضمن پیروزی بر دستگاه ظلم، معارف اسلامی در تمام جهان معرفی و نشر پیدا کند.
دکتر مسچی افزود: در زمانی که ابرقدرت شوری و آمریکا جهان را به دو قطب تقسیم کرده بودند، امام خمینی(ره) شعار نه شرقی و نه غربی را سردادند. امام(ره) نگاه و افق جدیدی را برای جهان اسلام ترسیم نمودند.
وی با تأکید بر این که امام خمینی(ره) شعار عظیم بازگشت به فرهنگ اصیل اسلامی را احیا کردند، یادآور شد: امام(ره) شعار استقلال، آزادی و خودکفایی را در راستای دستیابی به قلههای بلند علمی و معرفتی مطرح نمودند.
سخنران این نشست با اشاره به دسیسههای دشمنان و 8 سال جنگ تحمیلی، خاطرنشان کرد: متأسفانه از 42 کشور اسیر در بین اسرای جنگ تحمیلی وجود داشت؛ کشورهای غربی به ویژه آمریکا بیشترین حمایت نظامی و تسلیحاتی را از دولت عراق داشتند.
دکتر مسچی با بیان این که دسیسهها و دشمنی استکبار با انقلاب اسلامی، به علت دشمن شمردن رژیم صهیونیستی است، افزود: هیچ کدام از این دسیسههای دشمنان نتوانست اراده امام خمینی(ره) و ملت ایران را بشکند.
وی با تأکید بر بشارتها امام خمینی(ره) اظهار داشت: "شکست شوروی در افغانستان"، "شکست کمونیسم و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی"، "سرنوشت صدام"، "جنگ صدام با کشور همسایهای که بیشترین حمایت را از رژیم بعث عراق داشت" و "پیروزی حزب الله بر رژیم صهیونیستی که حتی برای فرماندهان حزب الله نیز قابل هضم نبود" از عمده بشارتهای امام(ره) میباشد، که با گذشت زمان شاهد تحقق آنها هستیم.
معاون بین الملل مرکز تحقیقات کامپیوتری نور با اشاره به دو بشارت دیگر امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) ادامه قرن آینده را پیروزی مستضعفین بر مستکبرین دانستند؛ برخی از تحولات کنونی جهان تأکیدی بر این بشارت است.
وی دومین بشارت امام(ره) را شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی عنوان کرد و اظهار داشت: انقلاب تونس، لیبی، مصر و انقلابهای دیگری که صورت پذیرفته، حلقههایی از وعده رهبر کبیر انقلاب اسلامی در راستای پیروزی مستضعفین بر مستکبرین است.
سخنران این نشست در بخش دیگری از سخنان خود ضمن معرفی شهر مقدس قم، یادآور شد: قم، بین المللی ترین شهر جهان اسلام است؛ در آن بیش از 110 ملیت، مشغول تحصیل و فراگیری علوم اسلامی هستند.
وی با بیان این که بیشترین کتابخانههای شخصی در جهان اسلام، در شهر قم قرار دارد: اظهار داشت: سومین کتابخانه خطی جهان اسلام در قم وجود دارد؛ بیشترین کرسیهای درسی و بحثهای اسلامی که تعداد آن روزانه به بیش از 5 هزار میرسد، در این شهر برگزار میگردد. در برخی از آنها بیش از 2هزار نفر از دانش پژوهان مشغول تحصیل هستند.
دکتر مسچی با بیان این که قم پایگاه بزرگ و مرجعیت فکری انقلاب است، تأکید کرد: بیشترین مؤسسات و مراکز تحقیقات اسلامی در این شهر قرار دارد؛ بیش از 500 مرکز به صورت رسمی در شهر مقدس قم در حال فعالیت هستند.
وی در ادامه ضمن معرفی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، تصریح کرد: مرکز تحقیقات کامپیوتری نور، بزرگترین تولید کننده نرم افزارهای علوم اسلامی و انسانی در جهان اسلام بوده و گستره آن تحقیق و پژوهش در دایره تمام علوم اسلامی انسانی است.
معاون بین الملل مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی افزود: این مرکز در زمینه تفسیر قرآن کریم، فقه، عقاید، علم حدیث، لغت، جغرافیا، طب اسلامی و ... تحقیقات مفصلی را داشته است.
وی با اشاره به وارداتی بودن علم رایانه از غرب، خاطرنشان کرد: با توجه به این که در علم رایانه، در حدود 50 سال عقب مانده بودیم، با عنایت خداوند متعال، توانستیم در سال 2009 میلادی با معرفی نرم افزار جامعه التفاسیر، رتبه اول اجلاس علمی بین المللی صنعت نرم افزار را کسب نماییم.
معاون بین الملل مرکز تحقیقات کامپیوتری نور افزود: تمام تولیدات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، فارغ از هرگونه تعصب قومی بوده و در آن از همه میراث اسلامی و تمام مکاتب اسلامی استفاده شده است.
دکتر مسچی در پایان، آمادگی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور را در راستای تولید نرم افزارهای اسلامی کشور تونس، اعلام کرد و خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، آمادگی دارد تا ضمن ارائه محصولات خود به مراکز و مؤسسات علمی تونس، با ارائه محصولات در نمایشگاههای فرهنگی این کشور شرکت نماید.