مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: همایش آموزههای معنوی اسلام در پیشگیری و درمان بیماران به عنوان طب مکمل(معنویت درمانی) صبح فردا، ۲۸ دیماه جاری با هدف آشنایی پزشکان با آخرین آموزههای معنوی دینی در خصوص درمان بیماران و ارتقای سطح سلامت جامعه و درمان بیماران برگزار میشود.
حجتالاسلام والمسلمين مرتضی عبدالجباری، مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی شهيد بهشتی در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، از برگزاری همايش آموزههای معنوی اسلام در پيشگيری و درمان بيماران به عنوان طب مكمل (معنويت درمانی) خبر داد.
وی در ادامه افزود: اين همايش به همت مركز مطالعات دين و سلامت دانشگاه علوم پزشكی شهيد بهشتی صبح فردا، 28 دیماه جاری، با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه و درمان بيماران، آشنايی پزشكان با آخرين آموزههای معنوی دينی در خصوص درمان بيماران و راههای كاربردی كردن اين دستورات و آموزهها برگزار میشود.
مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی شهيد بهشتی در ادامه افزود: در اين نشست كه از ساعت 8 فردا آغاز خواهد شد مباحث مرتبط با نقش معنويت در درمان بيماریهای خاص، نقش معنويت در بهداشت فردی و اجتماعی و نقش معنويت در پيشگيری از بيماری توسط اساتيد اين حوزه مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
حجتالاسلام عبدالجباری، با بيان اينكه مركز مطالعات طب و دين در كنار بيان و تببين مفهوم سلامت معنوی ساير ابعاد سلامت را نيز از طريق جنبههای دينی مورد بررسی قرار میدهد، عنوان كرد: بدين منظور اين مركز از 5 گروه دين و سلامت جسم، دين و سلامت روان، دين و سلامت معنوی، دين و پزشكی نياكان و دين و سلامت جامعه تشكيل شده است.
وی با بيان اينكه مركز در طی يك سال اخير در حال اجرای 10 طرح تحقيقاتی با موضوعات ذكر شده است، ادامه داد: اين مجموعه به غير از پذيرفتن طرحهای تحقيقاتی اساتيد با دانشجويان نيز همكاری داشته و درصدد است تا كارگاههای را نيز در حيطههای ياد شده برگزار كند.
مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی شهيد بهشتی با اشاره به برگزاری همايش همانديشی طب و دين در تيرماه سال جاری يادآور شد: مجموعه همچنين درصدد برگزاری كارگاه ديگری با موضوع نحوه نگارش پروپوزال در حوزه موضوعات دين و سلام است كه طبق برنامهريزی صورت گرفته مقرر شده تا در بهمنماه جاری شاهد برگزاری اين كنفرانس باشيم.
حجتالاسلام عبدالجباری، با اشاره به اينكه سايت مركز مطالعات طب و دين نيز هم اكنون فعال شده است، تصريح كرد: در كنار برگزاری اين فعاليتها اردوی علمی نيز برای اساتيد مركز مانند ديدن از باغ ملی گياهان دارويی برای آشنايی با گياهان و خصوصيات درمانی آنان برگزار كرده است.
وی در پايان يادآور شد: مركز مطالعات دين و سلامت از سال ۸۷ با هدف بررسی علوم نوين و تطبيق با ديدگاههای علوم دينی، بررسی امكان تطبيق نظريات بيوتكنولوژی و نانوتكنولوژی و علوم مرتبط به ريز ذرات با علوم دينی، بررسی امكان تطبيق پزشكی نوين، زيستشناسی نوين، علوم جانوری و گياهی نوين، فيزيك نوين، شيمی نوين، اقتصاد و فلسفههای نوين و علوم تربيتی و روانشناسی با علوم دينی، پژوهش در عرصههای بنيادين علوم نوين به منظور ارائه نظريههای بديع و راهگشا در علوم دينی و استفاده از كليدواژههای موجود در علوم دينی متناسب با فناوریهای نوين به منظور دستيابی به عناوين مهم پژوهشی راهاندازی شده است.