افتتاح دانشکده علوم قران و حدیث علامه مجلسی

تاریخ خبر:
1391/11/14 12:43
اخبار اعضای پایگاه
دانشکده علوم قران و حدیث علامه مجلسی(ره) امروز در اصفهان با قرائت پیام حضرت آیت ا.. مکارم شیرازی از مراجع تقلید به بهره برداری رسید.
دانشکده علوم قران و حدیث علامه مجلسی(ره) امروز در اصفهان با قرائت پیام حضرت آیت ا.. مکارم شیرازی از مراجع تقلید به بهره برداری رسید.
در بخشی از این پیام آمده است: راه اندازی دانشکده علوم قران مجلسی(ره) سرآغاز حرکتی بزرگ برای احیای هر چه بیشتر آثار علامه مجلسی(ره) است . در این پیام با بیان اینکه آنچه تا کنون درباره این رادمرد بزرگ انجام شده به یقین کافی نیست از علامه مجلسی به عنوان احیاگر تشیع در کشوریاد شده و آمده است :کتاب های او همواره مورد توجه بزرگان علم و دانش در حوزه ها بوده است. حضرت آیت ا.. مکارم شیرازی در بخش پایانی این پیام با قدردانی از همه کسانی که در این راه پیشگام بوده اند اظهار امیدواری کرد طلاب و دانشجویان این مرکز با فراگیری علوم قرآنی زمینه گسترش هنر چه بیشتر فرهنگ و علوم اسلامی را در ابعاد جهانی فراهم کنند. در این مراسم حضرت آیت ا.. مظاهری از مراجع تقلید و رییس حوزه علمیه اصفهان،معاون آموزشی وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری ،آیت ا..طباطبایی امام جمعه اصفهان،استاندار،شهردار و نمایندگان مجلس اصفهان هم حضور داشتند. حضرت آیت ا.. مظاهری در این مراسم با ابراز خشنودی از راه اندازی دانشکده علوم قران و حدیث علامه مجلسی(ره) گفت: هیئت موسس و دانشجویان سعی کنند همان رویه علامه مجلسی(ره) را در تحصیل و تهذیب علم ادامه دهند. وی همچنین از مسئولان شهر اصفهان خواست برای رشد و توسعه این دانشکده به قول های خود عمل کنند تا در این مرکز حوزوی دانشگاهی بتوان به بهترین شیوه قران و عترت را ترویج داد. در این مراسم همچنین معاون آموزشی وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری گفت: تمام سعی وزارت علوم در این است که دروس علوم انسانی را مبتنی بر قران وعترت وضع کنند چرا که ترجمه های کتاب های غربی بر تفکر و فرهنگ ما نیز می تواند تاثیر گذار باشد نادری منش افزود: هم اکنون در کشور حدود 4میلیون جوان تحصیل می کنند که می طلبد تفکر اسلامی در دانشگاه ها با قوت بیشتری ترویج شود. وی با اشاره به نمونه های موفق مجموعه های حوزوی ودانشگاهی از جمله دانشگاه امام صادق(ع) و مدرسه عالی شهید مطهری(ره) در پرورش افراد توانمند باتفکر اصیل اسلامی گفت: دانشکده علامه مجلسی هم می تواند به عنوان یک مجموعه حوزوی دانشگاهی انسجام بیشتری به تحصیل و تفکر دانشجویان بدهد وی خاطر نشان کرد:وجود این دانشکده در بافت قدیمی و مرکزی شهر و فعالیت علمی افراد صاحب فکر و دانشمند در اصفهان و همچنین امکانات شهری می تواند در پیشرفت سریع و روزافزون این دانشکده موثرتر باشد دانشکده علوم قران و حدیث علامه مجلسی(ره)، در کنار مقبره علامه مجلسی با 2هزار و 700 متر مربع مساحت احداث شده است این دانشکده در سه رشته علوم قرآن،علوم حدیث و فقه و حقوق از بین طلاب مستعد با آزمون داخلی و از غیر طلاب با شرایط خاص از طریق آزمون سراسری برای سال تحصیلی آینده تعدادی محدود دانش پژوه می پذیرد.